Iuliana Beregoi va susţine un concert inedit pe 2 aprilie, la Cinema Pro

Iuliana Beregoi a devenit un adevărat fenomen în online-ul românesc! Cântăreaţă şi vloggeriţă, Iuliana şi-a câştigat fanii cu sinceritatea, carisma şi talentul ei, adunând aproximativ 200.000 de abonaţi la canalul propriu de YouTube.

iuliana beregoi concert cinema pro 2017

În doar două luni de la lansarea primului ei single, „Vina mea“, tânăra artistă din Republica Modova a reuşit să strângă 10 milioane de vizualizări pe YouTube la această piesă.

Acum, Iuliana Beregoi se pregăteşte să cucerească şi scena din România. Ea va susţine primul concert la noi în ţară pe data de 2 aprilie 2017, de la ora 15.00, la Cinema Pro în Bucuresti. Fanii vor avea parte de un show spectaculos, plin de momente interactive savuroase, dans şi invitaţi surpriză. Concertul va fi urmat de o sesiune de autografe oferite de Iuliana Beregoi.

În timpul concertului de la Cinema Pro, Iuliana va lansa şi noul ei single, în premieră pentru fanii prezenţi în sală. Alături de artista din Republica Moldova, pe scenă vor urca invitaţi surpriză, care vor oferi publicului momente inedite.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi iaBilet.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here