Iuliana Marciuc prezintă povestea lui Pavel Stratan la „Destine ca-n filme“

Marţi, 14 octombrie, de la ora 21.00, Iuliana Marciuc aduce două noi poveşti adevărate şi incredibile – marca „Destine ca-n filme”.

Pavel Stratan

Prima este a Magdei Coman care a visat dintotdeauna să devină un topmodel de succes. Şi timp de cinci ani şi-a văzut visul împlinit, fiind manechin pentru mai multe case de modă. Viaţa avea să-i rezerve însă un cu totul alt destin. La doar 21 de ani, în urma unui accident, Magda Coman a fost imobilizată într-un scaun cu rotile. La câţiva ani de la tragedie, a venit pe lume fetiţa ei, un miracol medical. Pentru a distruge mitul conform căruia persoanele cu handicap nu se pot descurca singure, Magda a crescut-o pe fată fără să apeleze la o bonă. După ce a reuşit să treacă peste şocul post-traumatic, ea a înfiinţat Asociaţia „Open Your Heart” şi a organizat evenimentul „Atipic Beauty”, unde zeci de tinere, care până atunci îşi pierduseră încrederea în sine, s-au regăsit într-o prezentare de moda inedită – toate au defilat în cărucioare.

Cel de-al doilea invitat al Iulianei Marciuc este Pavel Stratan, care nu a avut o copilărie uşoară. Tatăl lui Pavel, tractorist de meserie, şi-a dorit dintotdeauna ca băiatul să-i calce pe urme, iar când îl vedea cu chitara în mână, îi spunea că nu va ajunge departe. Cu toate acestea, Pavel Stratan a ajuns un nume de necontestat pe piaţa muzicală. Despre copilărie şi familie, despre viaţa trăită în armata rusă, precum şi despre cum a făcut un pas înapoi, acceptând să devină „tatăl Cleopatrei Stratan”, aflaţi marţi, de la ora 21.00, la „Destine ca-n filme”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here