James Blunt s-a logodit cu Sofia Wellesley, nepoata ducelui de Wellington

Cântăreţul britanic James Blunt s-a logodit, în perioada Crăciunului, cu Sofia Wellesley, nepoata ducelui de Wellington, prietenii cuplului afirmând că nunta ar fi programată pentru vara anului viitor.

James Blunt

Prietenii cuplului au spus că duminică seară au aflat că cei doi s-au logodit în perioada vacanţei de Crăciun. “Toată lumea vorbeşte despre asta. Noi ne aşteptam la asta, dar este în continuare o veste minunată”, a spus una dintre apropiatele cuplului.

Cei doi au început să se întâlnească la începutul anului trecut, după ce sora lui James, Daisy, le-a făcut cunoştinţă, informează dailymail.co.uk.

Licenţiată în drept la Universitatea din Edinburgh, unde a fost colegă cu Pippa Middleton, Sofia este în prezent consultant juridic în Londra. Anterior, Blunt a avut relaţii cu alte frumuseţi, precum fotomodelul Petra Nemcova, notează Mediafax.

Cu toate că este o persoană foarte precaută în ceea ce priveşte viaţa sa privată, Blunt declara anterior despre relaţia sa: “Ceea ce pot spune este că sunt foarte fericit în acest moment alături de Sofia”.

“Trebuie să fii o persoană puternică pentru a fi capabil să ai o relaţie cu cineva care lucrează în industria muzicală. Este greu când eşti cu cineva şi eşti implicat într-o situaţie doar pentru că ai fost văzut stând lângă cineva. Trebuie să fii o persoană puternică pentru a te descurca cu asta şi eu sunt foarte norocos să o am alături de mine”, a mai declarat acesta.

Prietenii cuplului prevăd o nuntă în vara anului viitor, la reşedinţa grandioasă a ducelui Wellington din Hampshire şi se pare că Elton John şi David Furnish vor fi invitaţi la eveniment.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here