James Kottak, bateristul grupului Scorpions, despre cum a ajuns în închisoare în Dubai

James Kottak, bateristul grupului Scorpions, a vorbit prima oară despre circumstanțele în care a ajuns să rămână timp de o lună după gratii, în Dubai.

James KottakDupă incident, formația germană l-a înlocuit pe american. Muzicianul a scris pe site-ul său despre cele întâmplate în Emirate, la o lună după ce a fost eliberat, relatează 20minutes.ch.

‘După ani întregi de consum excesiv de alcool, tot alcoolul a fost de vină pe 3 aprilie 2014’, recunoaște bateristul. El arată că, atunci când cursa de avion Ekaterinburg (Rusia) — Bahrein a făcut escală în Dubai, băuse deja cinci-șase pahare de alcool. Un funcționar al aeroportului i-a cerut să iasă dintr-o zonă rezervată personalului, iar el s-a enervat fără motiv și l-a insultat.

‘Omul a chemat imediat polițiștii spunându-le că eram beat și că făceam pe măscăriciul’, scrie Kottak. Sosiți la fața locului, polițiștii i-au cerut actele. Din nefericire, nu le avea la el. Ca să dovedească cine este, și-a scos tricoul și și-a arătat tatuajele, unul fiind numele lui. ‘Poliția nu a apreciat gestul meu’, arată bateristul. Arestat și judecat, James Kottak a fost găsit vinovat de insultă la adresa Islamului pentru că s-a dezbrăcat și a băut, fiind pedepsit cu o lună de închisoare.

James Kottak

Imediat după ce s-a întors în Statele Unite, artistul a luat legătura cu un specialist în toxicomanie. ‘Sunt hotărât să termin cu alcoolul. Vreau să fiu din nou un tată și un muzician exemplar’, a spus el.

Grupul Scorpions va cânta cu bateristul suedez Johan Franzon vineri 13 iunie, la festivalul Stars of Sounds din Morat (Elveția), încheie 20minutes.ch.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here