Jay-Z, şantajat de un fost colaborator

O serie de înregistrări demo cu rapperul Jay-Z, estimate la circa 20 de milioane de dolari, se află în centrul unei presupuse tentative de furt şi şantaj iniţiată de un fost colaborator al cântăreţului american.

jay z santajat milioane dolari

Potrivit site-ului TMZ.com, Chauncey Mahan, un producător care a lucrat cu Jay-Z din 1998 până în 2002, a fost chestionat de poliţia americană, informează Mediafax. Se pare că acuzatul s-a aflat în posesia unor înregistrări demo cu Jay-Z pe care acesta le-a realizat la casa de discuri Roc-A-Fella Records.

Jay-Z credea că acele înregistrări s-au pierdut, însă, în realitate, ele erau păstrate de Chauncey Mahan într-un depozit din localitatea Northridge din California. Chauncey Mahan a contactat compania Live Nation, vineri, declarându-se dispus să îi predea înregistrările contra unei “taxe de depozitare” de 100.000 de dolari. Acuzatul a spus că, dacă Live Nation nu va plăti acea taxă, el va scoate la licitaţie acele înregistrări.

Jay-Z şi Live Nation au înfiinţat împreună o companie de divertisment denumită Roc Nation. Managerii lui Jay-Z au contactat poliţia din Los Angeles, iar reprezentanţii acesteia s-au prezentat vineri la depozitul unde Mahan urma să finalizeze tranzacţia cu Live Nation.

Chauncey Mahan a fost reţinut şi transportat la o secţie de poliţie pentru a fi chestionat. El a predat înregistrările muzicale, dar nu a fost arestat. Poliţia din Los Angeles va păstra acele înregistrări demo până când un judecător va stabili cine are dreptul să le deţină.

Managerii lui Jay-Z au depus o plângere oficială la poliţia din New York, vineri, care va fi analizată în aceste zile.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here