Jennifer Lopez a renunţat oficial la numele de familie al lui Marc Anthony

Cântăreaţa Jennifer Lopez, care din 2004 – când s-a căsătorit cu Marc Anthony – era trecută în documente cu numele de Jennifer Muniz, întrucât preluase numele de familie al fostului ei soţ, a revenit oficial la numele care a consacrat-o.

Jennifer Lopez si Marc AnthonyNumele real al lui Marc Anthony este Marco Muniz, iar Jennifer Lopez a preluat numele de familie al cântăreţului, în 2004, când cei doi s-au căsătorit, informează contactmusic.com.

Documentele obţinute de site-ul tmz.com arată că Jennifer Lopez, în vârstă de 45 de ani, a revenit oficial la numele său, începând cu data de 31 decembrie 2014.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au căsătorit în iunie 2004, în cadrul unei ceremonii secrete, ce a fost organizată în cartierul Beverly Hills din Los Angeles. Cei doi cântăreţi s-au despărţi în 2011, după o relaţie de şapte ani, iar divorţul celor doi a fost finalizat în iunie 2014.

După divorţul lor, Jennifer Lopez şi Marc Anthony împart custodia celor doi copii ai lor, gemenii Max şi Emme, în vârstă de 7 ani.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here