Jennifer Lopez va juca rolul principal în serialul „Shades of blue“

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez va interpreta rolul principal în serialul poliţist “Shades of Blue”, a cărui producţie va începe în 2015, au anunţat reprezentanţi ai televiziunii americane NBC.

Jennifer LopezDe asemenea, reprezentanţi ai postului NBC au afirmat că deja au comandat 13 episoade din acest serial a cărei producţie va începe în 2015, iar serialul va debuta în sezonul 2015-2016 al televiziunii, informează contactmusic.com.

Noul serial va fi produs de Jennifer Lopez şi Ryan Seacrest, colegul ei de la “American Idol”. “Scenariul este atât de puternic şi ambiţios – de abia aşteptăm să o vedem pe Jennifer în acest rol remarcabil”, a declarat Seacrest.

Totodată, reprezentanţii NBC şi-au exprimat entuziasmul privind includerea cântăreţei Jennifer Lopez în echipa de producţie a acestui serial.

Serialul “Shades of Blue” se concentrează pe Harlee Mccord, interpretată de Jennifer Lopez, o mamă singură devenită un poliţist corupt. Ea este recrutată de departamentul anti-corupţie al FBI pentru a lucra sub acoperire şi pentru a se reabilita.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here