Jo, Feli si What’s Up se bat cu apa la Pro FM

Când vine vorba de distracție, Jo, Feli și What’s Up sunt primii care spun prezent. Joi, 24 august, cei trei artiști Cat Music vor urca pe scenă și vor încinge atmosfera, în timp ce publicul cu chef de bălăceală va da startul celei mai mari bătăi cu apă.

feli whats up jo

„Vă aștept să cântăm împreună și să luăm parte la cea mai mare bătaie cu apă din istorie, alături de Pro FM”, a spus Jo. Artista a fost completată imediat de Feli: „Abia aștept să ne vedem joi. Cine vine, să facă din apă joacă, iar eu am să fac din ceartă artă”.

Pasionații de distracție în aer liber și fanii artiștilor sunt așteptați cu peste zece mii de baloane la ParkLake Shopping Center, începând cu ora 18.00.

„Ne vom bate cu apă înainte, după, dar și în timpul concertului. O să luăm câte trei mii de baloane eu, Jo și Feli, iar o mie de baloane i le duc mamei acasă”, a spus What’s Up.

Cei trei artiști vor cânta joi unele dintre cele mai apreciate hit-uri ale acestei veri: „La tine”, „Mă întreabă inima” și „Ceartă artă”, care împreună au adunat aproape 50 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here