Johnny Depp a cântat la chitară într-un concert susţinut de Marilyn Manson

Actorul american Johnny Depp a cântat la chitară într-un concert pe care rockerul Marilyn Manson l-a susţinut la Hollywood în noaptea de Halloween.

Johnny Depp 04 chitara

Johnny Depp, în vârstă de 51 de ani, a fost invitatul surpriză al rockerului american şi a urcat pe scenă alături de acesta pentru a interpreta împreună piesa “The Beautiful People”, într-un concert care a avut loc vineri seară, informează dailymail.co.uk.

Deşi Johnny Depp a mai cântat şi a înregistrat mai multe piese cu Marilyn Manson în trecut, prezenţa actorului la concertul de vineri, ce a avut loc la Roxy Theatre din Hollywood, a fost o surpriză pentru spectatorii prezenţi la eveniment.

Pentru acea piesă, pe scenă a urcat şi Ninja, membru în grupul sud-african de rap-rave Die Antwoord. Pe durata piesei respective, Ninja a făcut de mai multe ori crowd-surfing, spre deosebire de Johnny Depp, care a preferat să rămână pe scenă şi să cânte la chitară.

Johnny Depp cântă la chitară la diverse concerte rock începând din anii 1990 şi a colaborat de-a lungul timpului cu Oasis, Shane MacGowan şi alţi muzicieni cunoscuţi.

După ce a înregistrat – cântând la chitară şi la tobe – un cover al piesei “You’re So Vain” de pe noul album al lui Marilyn Manson, intitulat “Born Villain”, Johnny Depp a urcat pe scenă alături de rockerul american la gala Revolver Golden Gods Awards din 2012.

Toate aceste colaborări muzicale nu l-au împiedicat însă pe Johnny Depp să rămână un star la Hollywood, iar vedeta americană va lansa patru filme în 2015 şi 2016.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here