Jose Feliciano, întâlnire după 4 decenii cu George Nicolescu

Geniu al muzicii, cum a fost denumit de Carlos Santana, artistul complet, Jose Feliciano, ultimul mare chitarist în viaţă şi arhicunoscut pentru inconfundabilele bolerouri şi hit-uri, precum Che Sara, Light My Fire, vine să ne cucerească inimile pe data de 16 martie, la Sala Palatului din Bucureşti începând cu ora 20.00. Accesul publicului se face de la ora 19.00!

Jose Feliciano

Vă reamintesc că German Quality Entertainment vine în sprijinul pensionarilor, elevilor şi studenţilor, ce şi-au arătat interesul sutinut de a participa la primul şi probabil singurul concert Jose Feliciano în România, oferind pe această cale bilete cu 50% mai ieftine.

Sperăm ca această reducere să fie o surpriză extrem de plăcută, un cadou pentru cei care îşi doresc foarte mult să-l vadă şi să-l asculte live pe acest minunat muzician, care şi-a exprimat în câteva interviuri dorinţa de a fi alături de inima românilor prin piesele sale de mare succes la nivel mondial!, a declarat Christian Raetscher, fondator, director general GQE.

Astfel, persoanele care intră într-una dintre aceste categorii (pensionar, elev, student) sunt rugate să aibă talonul de pensie, carnetul de elev sau student în momentul achiziţionării unui bilet de la unul dintre oficiile de ticketing. În cazul în care achiziţia se realizează online, actele trebuie să existe asupra persoanei în ziua evenimentului, pentru a putea face dovada la intrarea în Sala Palatului.

Biletele se găsesc la următoarele categorii de preţuri:
– Categoria 1 – 149 Ron
– Categoria 2 – 99 Ron
– Categoria 3 – 74 Ron
– Categoria 4 – 49 Ron
– Sectoarele J, K, L, M – 25 Ron

Acestea sunt disponibile online pe:
– bilete.ro sau în Oficiile Poştei Române şi magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi magazinele Germanos;
– eventim.ro;
– myticket.ro şi magazinele Diverta;
– iabilet.ro;
– blt.ro
– startickets.ro
– bilet.ro şi prin reţeaua Tui Travel şi Teatrul Naţional

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here