Julia Jianu, pe urmele Madonnei

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Julia Jianu, care are agenda încărcată cu concerte şi evenimente de Crăciun şi Revelion, şi-a dorit să treacă în noul an cu un ten fără imperfecţiuni.

Julia JianuSemn că a luat aminte la sfaturile medicilor esteticieni, vedeta a apelat la un tratament de estompare a ridurilor, folosit şi de celebra Madonna. “Frumuseţea clasică nu se demodează niciodată”, acesta este motto-ul în care Julia Jianu crede cu desăvârşire, iar cu ajutorul doamnei Dr. Dărăban Diana, medic specialist dermatologie în cadrul clinicii DermaLife, Julia a întinerit peste noapte cu un tratamentul de hidratare, folosit atât pentru faţă, cât şi pentru gât şi decolteu.

Tratamentul Intraceuticals, cunoscut publicului larg drept “Tratamentul Madonnei”, este un sistem revoluţionar non-invaziv care înlocuieşte sau vine în completarea tradiţionalelor proceduri cu botox şi acid hialuronic. Este un tratament cu substanţe relaxante pentru riduri fine, dar şi singurul cu rezultate vizibile după prima şedinţă. Ajută la hidratarea imediată a tenului şi conferă o fermitate sporită acestuia. Ridurile şi liniile fine sunt reduse şi conturul fetei este vizibil îmbunătăţit prin stimularea producţiei de colagen şi elastină.

“Mi-am dorit ca de Revelion să arăt excepţional, iar la recomandarea unei prietene am apelat la faimosul tratament folosit de Madonna, pe care l-am putut realiza la clinica DermaLife. Acum, tenul meu este mult mai hidratat, pielea mai catifelată, precum cea a unui bebeluş. Tehnologia folosită duce la o hidratare superioară, rejuvenare şi la înlăturarea ridurilor. Rezultatele se văd chiar după prima şedinţă, tenul arată mai fresh şi bine hidratat, din interior la exterior. Recomand să aveţi mare grijă de pielea dumneavoastră, mai ales când obişnuiţi să va machiaţi des”, a spus Julia Jianu.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here