Julio Iglesias refuză să mai cânte în cazinourile lui Donald Trump

Cântărețul Julio Iglesias a anunțat într-un cotidian spaniol că nu va mai susține spectacole în cazinourile candidatului la președinția americană Donald Trump, din cauza afirmațiilor acestuia din urmă despre imigranți, transmite Agerpres.

julio iglesias cazino donald trump

„Am cântat de multe ori în cazinourile sale, dar nu o voi mai face. Este un nemernic“, a declarat artistul în ziarul La Vanguardia. „Crede că poate organiza lumea, uitând ce au făcut imigranții pentru țara lui. Este un clovn! Să mă ierte clovnii“, a adăugat Julio Iglesias, care a locuit câțiva ani la Miami.

Donald Trump, magnat din domeniul imobiliar și candidat la învestitura republicană în cursa pentru Casa Albă, este aspru criticat de hispanicii din SUA după ce a promis că, dacă ajunge la putere, îi va expulza pe imigranții fără acte legale. În același timp, a apreciat că mexicanii clandestini care se stabilesc în Statele Unite sunt “traficanți, criminali și violatori”.

Astfel, 82% dintre hispanici au o părere proastă despre Trump, potrivit unui sondaj difuzat de cotidianul Washington Post și canalul ABC în luna septembrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here