Julio Iglesias va concerta din nou la Bucureşti

În toamna anului trecut, fanii lui Julio Iglesias s-au bucurat şi au fost copleşiţi de emoţiile puternice transmise în cadrul concertelor sale inegalabile, iar Julio a mărturisit că s-a îndrăgostit de România şi de generozitatea oamenilor de aici.

Julio IglesiasSub semnul aprecierii şi al respectului său faţă de publicul din România, Julio Iglesias ne va încânta şi în sezonul estival cu o nouă serie de concerte, ce vor avea loc în aer liber la Mamaia (19 iulie) şi la Galaţi (20 iulie). Veştile bune însă nu se opresc aici, căci cel mai iubit artist al tuturor timpurilor a inclus pe lista concertelor sale cel de-al treilea spectacol.

În data de 22 iulie 2014, Julio Iglesias va urca din nou pe scena de la Sala Palatului alături de orchestra sa, pentru a le dărui admiratorilor muzicii sale un show special, total diferit de reprezentaţia anterioară. Acesta le promite spectatorilor o seară magică, cu foarte multe melodii celebre care nu au mai fost cântate, până acum, în concertele susţinute în România.

Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Sala Palatului, au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center etj.2, Librăria Eminescu, în magazinele EuroGsm, la Sala Palatului şi online.

Preţurile acestora diferă în funcţie de categoria de loc, după cum urmează: 180 ron – Cat. IV, 230 ron – Cat.III, 270 ron – Cat.II, 370 ron – Cat.I şi 450 ron a€“ VIP.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here