Juriul emisiunii „Dansează printre stele“ va avea patru membri

Duminică, 19 octombrie, de la 20:30, Bruce, coregraful care a făcut echipă la „Dansează printre stele” cu frumoasa Cosmina Păsărin, se alătură doar în această ediție juriului emisiunii, format din Mihai Petre, Jojo și Igor Munteanu.

Bruce - Danseaza printre stele

Bruce se va afla în situația delicată de a-și evalua foștii colegi. „Să fac parte din juriu este o șansă de a-mi arăta cunoștințele și experiența dobândite până acum și este o onoare pentru mine. Îmi va fi însă foarte greu să jurizez concurenții deoarece i-am cunoscut pe toți și m-am atașat de ei. Voi fi obiectiv și voi nota exact evoluția lor pe scena „Dansează printre stele”, a mărturisit coregraful.

Săptâmâna viitoare, conform regulamentului, cel de-al patrulea membru al juriului va fi coregraful echipei care părăsește concursul în ediția din 19 octombrie.

Bruce este un cunoscut coregraf si dansator din România. A studiat în Los Angeles, New York și Londra alături de coregrafi renumiți precum Brian Friedman, Wade Robson, CJ Salvador, Gil Duldulao, Mandy Moore, Ian Eastwood, Tucker Barkley și și-a creat un stil propriu, Stylized Jazz. A fost dansator și coregraf în numeroase show-uri de televiziune din România și a semnat coregrafii pentru artiști celebri precum Inna, Ștefan Bănică, Andra, Elena Gheorghe și Mandinga. Bruce a intrat în competiția „Dansează printre stele” alături de Cosmina Păsărin și au fost primii eliminați din concurs.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here