Juriul şi prezentatorii de la „Românii au talent“ şi-au dezvăluit talentele ascunse

Vineri, 14 februarie, de la ora 20.30, la Pro TV, eroii se întorc în noul sezon al show-ului „Românii au talent“. Juraţii Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, precum şi cei doi prezentatori, Pavel Bartoş şi Smiley, de-abia aşteaptă să vadă cu ce îi vor surprinde concurenţii.

juriu prezentatori romanii au talent

Cu toate acestea, cei cinci nu s-au putut abţine să nu se pună pentru o clipă în pielea românilor care au venit la preselecţii şi să nu se gândească ce numere ar prezenta ei dacă s-ar afla pe scenă în locul potenţialilor eroi.

„În afară de muzică, aş veni cu un număr de dans, bineînţeles. Dar, dacă aş exclude şi dansul, poate aş prezenta un monolog, un număr de actorie. Chiar mi-ar fi plăcut să fiu actriţă, dacă nu făceam muzică”, a spus Andra, în timp ce Pavel Bartoş îşi dezvăluie talentul ascuns: „Din când în când mă joc cu cărbunele pe o planşă de desen“.

Dacă nu ar fi făcut o carieră în televiziune, Andi Moisescu ar fi putut participa la „Românii au talent“ în calitate de cântăreţ: „Cred că aveam undeva între doi şi trei ani când am descoperit că pot să cânt. Am pus mâna pe un pian de jucărie şi am reprodus perfect, după ureche, linia melodică a unui cântec pe care tocmai îl auzisem. Faptul că am făcut acelaşi lucru şi cu vocea deja n-a mai mirat pe nimeni“.

Un moment cu totul ieşit din comun ar putea prezenta Mihai Petre, a cărui primă pasiune în copilărie nu a fost dansul. „Mie îmi plăceau artele marţiale mai mult decât dansul şi iniţial nu am vrut să merg la dans. Am chiar centura albastră la karate“, a dezvăluit juratul.

Singurul care deocamdată nu şi-a descoperit alte talente în afară de cele cu care îşi încântă deja fanii este Smiley: „În general nu îmi ascund talentele, aşa că publicul ştie care sunt acestea şi la ce mă pricep“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here