Juriul şi prezentatorii Eurovision România susţin recitaluri pe scena Selecţiei Naţionale

Zoli Toth, Randi, Horia Moculescu, Cezar Ouatu, Ioana Voicu, Jo şi Cornel Ilie (Vunk) trec de la postura de juraţi şi prezentatori ai show-ului în aceea de interpreţi.

Eurovision

Zoli TOTH Project, Cezar Ouatu, Randi şi Uddi alături de Horia Moculescu vor susţine recitaluri în finala Selecţiei Naţionale. După ce îşi vor încheia vineri seara misiunea în cadrul concursului, patru dintre cei cinci membri ai juriului vor surprinde publicul cu show-uri inedite. În calitatea sa de regizor muzical, Alexandra Cepraga va superviza de la pupitrul de sunet recitalurile colegilor din juriu.

Pentru seara finalei Eurovision România, Zoli TOTH Project lansează un nou concept de show, „Cocoon”, o premieră atât pentru fanii Eurovision, cât şi pentru publicul larg. „Am pregătit cu migală acest spectacol în care voi fi împreună cu colegii din Zoli TOTH Project, dar şi cu un invitat special. Avem o muzică total nouă, plină de energie, cântată la instrumente atipice, coregrafie şi efecte speciale gândite tocmai pentru acest moment”, a declarat Zoli Toth, coordonatorul proiectului muzical. Pornind de la noul concept, echipa sa a creat un nou instrument muzical pe care îl vom descoperi în spectacolul de la Baia Mare.

„Mă bucur că din postura de concurent am ajuns în cea de jurat la Selecţia Naţională Eurovision, dar, şi mai mult, pentru că voi urca pe scenă, colaborând cu colegii din juriu”, a mai declarat artistul.

În seara finalei, o nouă versiune a melodiei „Vagabondul vieţii mele” se va lipi de sufletul românilor, în urma unei interpretări cu totul inedite şi, cu siguranţă, memorabile: Horia Moculescu, Randi şi Uddi, două generaţii într-un trio surprinzător.

„Am acceptat imediat propunerea lui Randi şi îmi face mare plăcere să îmi reamintesc un cântec ai cărui autori au fost doi dintre cei mai buni prieteni ai mei – Temistocle Popa şi Aurel Storin”, a declarat Horia Moculescu.

Cezar Ouatu este al patrulea jurat care a pregătit un recital pentru show-ul din 6 martie. Artistul va interpreta „Rise Like a Phoenix”, hitul care i-a adus Conchitei Wurst marele trofeu Eurovision în 2014 şi recunoaşterea internaţională.

Publicul prezent în Sala Sporturilor de la Baia Mare, dar şi telespectatorii TVR vor fredona împreună cu Vunk melodiile trupei în seara de 4 martie, imediat după încheierea semifinalei. Recitalul băieţilor va fi urmat de cel al lui Jo, în care artista va include şi single-ul „Mesajul meu”.

„Aşa, şi?”, mai spun Cornel, Jo şi Ioana, gazdele Selecţiei Naţionale, care au de gând să uimească publicul cu un moment artistic absolut surprinzător!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here