Jurnal Live: Acces complet în culisele pregătirii concertului „Vunk în Oraşul Minunilor“

Continuând tradiţia de anul trecut, Vunk dă acces complet la pregătirile celui mai mare concert al lor, „Vunk în Oraşul Minunilor“, printr-un jurnal live de pregătiri scris de membrii trupei şi ai stafului tehnic, cu participarea excepţionala a lui Cornel Ilie, liderul Vunk.

vunk super eroi 2014

Jurnalul „Vunk în Oraşul Minunilor“ debutează astăzi, cu exact o lună înainte de concertul de la Sala Polivalentă şi va avea postări zilnice cu fotografii şi experienţe care nu-şi pot găsi locul într-o ştire, dar care ajută fanii să-i cunoască mai bine pe membrii trupei şi să înţeleagă mecanismul uriaş care se află în spatele producţiilor Vunk din fiecare toamnă.

„Ca să intre şi mai mult în lumea noastră, într-un concert, cred că este important ca publicul să cunoască artistul pe care-l iubeşte şi înainte de a intra în scenă. Există mereu multe întâmplări care nasc o poveste frumoasă. Anul acesta, ‘Oraşul Minunilor’ este tărâmul pe care invităm oamenii să-şi regăsească sufletul. Dar construcţia acestui oraş este una cu multe întâmplări, piedici, bucurii, tensiuni, accidente, salvări şi soluţii de urgenţă. În acest jurnal lăsăm lumea să ne cunoască şi mai mult. Mai mult ca oricând“, spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

„Vunk în Oraşul Minunilor“ va avea o inovaţie mondială din punct de vedere al proiecţiilor video şi va fi primul concert al unei trupe din România cu sunet surround, ca la cinema. În afişul de promovare, făcut public în urmă cu doar câteva zile, cei patru membri ai trupei sunt transformaţi în eroi care amintesc de benzile desenate.

„Vunk în Oraşul Minunilor“, o poveste de concert, va fi o producţie care va depăşi cu mult desfăşurarea de forţe din precedentul show al trupei, care a avut loc la Sala Polivalentă, desemnat de presa de specialitate drept „cea mai mare producţie indoor a unei trupe româneşti“.

Astazi, 3 septembrie, este ultima zi în care fanii pot cumpăra bilete cu o reducere de 15% faţă de preţul normal. Biletele pentru concertul „Vunk în Oraşul Minunilor“ sunt disponibile în reţelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghişeele Poştei Române, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe iabilet.ro

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here