Justin Bieber – dezvaluiri despre consumul de droguri si reintoarcerea la muzica

Justin Bieber a decis să renunte la droguri deoarece dependența lui devenise atât de grava încât simțea că “moare”.

Superstarul canadian în vârstă de 25 de ani și-a pus ordine in viața după câțiva ani grei, în timpul cărora devenise dependent de marijuana și pastile – atât de mult încât consuma imediat ce se trezea dimineața. Vorbind deschis despre bătălia sa cu dependența in serialul său documentar de pe YouTube “Justin Bieber: Seasons”, cântărețul a dezvăluit că problema devenise atât de serioasa încât echipa sa de securitate era nevoită să-l verifice pe parcursul nopții pentru a se asigura că este încă în viață.

“Am decis să mă opresc pentru că am simțit că mor. Echipa mea de securitate venea noaptea pentru a-mi verifica pulsul… Oamenii nu știu cât de grav ajunsesem.”, a spus el.

“Ma trezeam dimineața și primul lucru pe care îl făceam era să iau pastile și să fumez. Devenisem pur și simplu înfricoșator.”

Amintind cum a început dependența, Justin a recunoscut că era dependent de canabis inca de la frageda varsta de 13 ani.

“Prima dată când am fumat canabis a fost în curtea mea – m-a luat tare de tot”, a mărturisit el. “Atunci mi-am dat seama că îmi place foarte mult. Acela a fost momentul cand a aparut dorința de a fuma iarba si atunci am început să fumez… Cand dependenta s-a agravat, mi-am dat seama ca trebuie sa ma opresc… “

Cantaretul se află acum într-o stare mult mai buna și crede ca medicamentele antidepresive  l-au ajutat să se ridice mai ușor din pat.

Justin Bieber a luat o pauză de la muzică în anul 2017, după ce a anulat ultimele 14 concerte din turneul mondial “Purpose”, pentru a se concentra pe vindecarea sa mentală.

“Justin Bieber: Seasons” este un documentar online cu 10 episoade programate, o serie originala Youtube, care se concentreaza pe viata profesionala si personala a artistului, o privire intima si profunda asupra modului in care si-a creat muzica si s-a intors in lumina reflectoarelor. Reprezentanții YouTube au declarat că serialul va prezenta si scene din viața privată a lui Bieber, inclusiv filmări de la nunta sa și imagini cu cercul său apropiat de prieteni.

Intr-o saptamana de la lansare, primul episod al seriei (prezentat mai jos) a strans peste 37 de milioane de vizualizari.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here