Kamara este „Star salvator“ pentru o familie care își crește cei șapte copii într-un grajd

Duminică, de la ora 20:00, în cadrul emisiunii „Star salvator” de la Antena Stars, Kamara aduce speranța în viața unei familii cu șapte copii din Sinoie, județul Constanța.

Kamara -  Star Salvator

„Am fost la o familie nevoiașă, care locuia într-o singură încăpere, un grajd. Și ce încăpere… cu un singur geam prins cu chirpici, care nu se deschidea. Acolo locuiau nouă suflete. Era cumplit, nu aveau de nici unele. Pentru mine a fost o experiență înălțătoare, știind că pot să ajut acești oameni”, a declarat Kamara.

Artistul a încercat să le facă rost de tot ceea ce aveau nevoie, începând cu materialele de construcție și electrocasnicele necesare oricărei gospodării, până la dulciuri pentru cei mici.

„Cred că nu au primit în viața lor atâtea daruri. Am avut senzația, în clipele alea, că mă iubeau ca pe Moș Crăciun”, povestește emoționat Kamara.

Kamara - Star Salvator

Familia Iamandi, cea pe care telespectatorii Antena Stars o vor cunoaște duminică, locuiește într-un fost grajd, făcut din chirpici. Părinții tatălui, având casa neîncăpătoare pentru ei, le-a dat grajdul pentru a-l transforma într-o locuință. Deși, din cauza problemelor de sănătate, părinții abia au ce le pune pe masă celor mici, copiii care merg la școală au numai note de 10. Colegii lor râd de hainele lor sărăcăcioase, de faptul că părinții nu își permit să le dea bani la școală sau să le încropească zilnic un pachețel.

Tot din cauza sărăciei, frații mai mici nu merg la grădiniță, pentru că nu au haine cu care să se îmbrace. Averea copilăriei lor o reprezintă trei animale de pluș, împărțite de toți frații. Părinții nu își doresc altceva decât să le poată cumpăra celor mici rechizite, haine, jucării pentru a le înfrumuseța copilăria și mâncare, atât de necesară bunei dezvoltări. Însă, deocamdată, toate acestea sunt doar visuri pentru ei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here