Kamelia a prezentat un remix al hitului „Amor“

După succesul piesei “Amor”, cu care se află în inimile fanilor şi care ocupă primele locuri în topurile muzicale de şase luni, Kamelia lansează acum remix-ul hitului compus alături de George Hora, realizat de Studio 66.

Kamelia REMIX AmorSingle-ul “Amor” se bucură de succes atât în mediul online, cât şi în topurile radio şi TV din ţară şi străinătate. În plus, ocupă şi primele poziţii în topul Shazam din mai multe teritorii, iar pe YouTube a adunat peste 25 de milioane de vizualizări în doar 6 luni de când a fost lansată, devenind astfel cel mai vizualizat clip din repertoriul Kameliei.

Mai mult, single-ul “Amor” este licenţiat în ţări ca Italia, Israel, Croaţia, Slovenia, Macedonia, Cipru, Polonia, Turcia, Grecia, dar şi în Asia, ţări precum Singapore, Malaezia, Thailanda, Filipine, Indonezia, Taiwan, Coreea, Hong Kong, China, Laos, Vietnam, Cambodgia, Sri Lanka etc.

În clipul “Amor”, regizat de Bogdan Daragiu, artista intră în pielea unor personaje inedite, influenţate de cultură asiatică, africană, dar şi de cea urbană.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here