Kamelia a primit, cu o lună înainte de ziua ei, cadoul perfect

La sfârşitul anului trecut, Kamelia lansa piesa „Amor”, ce avea să devină cel mai de succes hit al ei, prezent atât în playlisturile din România, cât şi în alte 20 de ţări din toată lumea.

Kamelia

Cum pe 5 septembrie frumoasa cântăreaţă împlineşte 30 de ani, artista şi-a primit cadoul mai devreme, prin cele 30 de milioane de vizualizări pe YouTube la videoclipul „Amor”. Astfel, se poziţionează în topul celor mai vizualizate piese de pe canalul Cat Music, casa de producţie la care este semnată artista.

Chiar dacă nu locuieşte în Bucureşti, cântăreaţa timişoreancă demonstrează că nu întotdeauna se dă ora exactă din Capitală. Ba mai mult, piesa „Amor” este difuzată în ţări europene precum Bulgaria, Turcia, Albania, Italia, Israel, Croaţia, Slovenia, Macedonia, Cipru, Polonia, Grecia, dar şi în multe zone ale Asiei (Singapore, Malaezia, Thailanda, Filipine, Indonezia, Taiwan, Coreea, China, Laos, Vietnam, Cambodgia, Sri Lanka).

În pragul aniversării celor 30 de ani, Kamelia se pregăteşte de lansarea unui nou single, care, speră artista, să fie cel puţin la fel de bine primit precum „Amor”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here