Kanye West ar putea avea un rol episodic în serialul „Game of Thrones“

Rapperul american Kanye West se află pe prima poziţie în lista de vedete pe care producătorii serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” doresc să le convingă să accepte roluri episodice în acest show TV care se bucură de o popularitate uriaşă.

Kanye West

Actorul britanic Joe Dempsie, care interpretează personajul Gendry în serialul „Urzeala tronurilor”, a dezvăluit într-un interviu recent faptul că producătorii show-ului intenţionează să îi propună rapperului Kanye West un rol episodic în această producţie TV, informează contactmusic.com.

„Kanye ar trebui să fie un fel de rege. Poate ar putea să o aducă cu el şi pe Kim Kardashian, dar nu aş vrea ca ea să îi distragă atenţia lui Kanye de la rolul pe care ar trebui să îl joace, adică acela al celui mai snob rege pe care l-aţi văzut vreodată”, a declarat Joe Dempsie pentru tabloidul The Sun.

Dacă această colaborare inedită se va realiza, atunci Kanye West îşi va înscrie numele alături de Will Champion – toboşarul trupei Coldplay – şi Gary Lightbody – solistul trupei Snow Patrol – pe lista muzicienilor celebri care au acceptat roluri episodice în „Game of Thrones”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here