Kanye West, cercetat pentru agresiune

Rapperul Kanye West, logodit cu vedeta de reality-show Kim Kardashian, este suspect într-o anchetă de agresiune, după ce, luni, a lovit un adolescent cu pumnul în faţă, motivând că i-a adresat cuvinte injurioase iubitei sale.

KIM KARDASHIAN si Kayne WESTConform site-ului tmz.com, adolescentul, în vârstă de 18 ani, i-a deschis uşa vedetei Kim Kardashian, în timpul unei vizite a acesteia la un centru medical din Beverly Hills, Los Angeles, şi a insultat paparazii strânşi la intrare, numindu-i “negri”.

Când vedeta reality-showului “Keeping Up With The Kardashians”, de pe postul E!, i-a spus tânărului că nu ar trebui să folosească acest cuvânt pentru a insulta alte persoane, acesta i-a adresat, de asemenea, cuvinte injurioase, afirmând că încerca doar să o ajute, notează Mediafax. “Încercam să te ajut, taci din gură, amantă de negru”, i-ar fi spus acesta.

În urma incidentului, Kim Kardashian a ieşit din clădire şi l-a sunat pe Kanye West, aşteptând sosirea acestuia. Conform unor surse, Kanye şi-a făcut la scurt timp apariţia şi, însoţit de logodnica lui, a intrat în centrul medical şi l-a lovit cu pumnul pe tânăr, strigând “Avem totul înregistrat”.

Poliţia a sosit la locul incidentului, iar tânărul intenţionează să îl dea pe rapper în judecată. Kanye West este acum suspect într-o anchetă de agresiune şi trebuie să răspundă la întrebările forţelor de ordine.

Rapperul a mai fost acuzat de agresiune după ce, în iulie 2013, a lovit un fotograf în faţa aeroportului internaţional din Los Angeles (LAX), dar în luna noiembrie a aceluiaşi an, West a pledat nevinovat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here