Karym: „Succesul piesei «Anonim» m-a luat prin surprindere“

Karym este un artist nou, care se face remarcat din ce în ce mai mult în industria muzicală şi a lansat recent melodia „Anonim“, alături de Mellina. Artistul a dezvăluit că este surprins de succesul piesei şi vorbeşte despre cât de greu este să devii dintr-un anonim, un artist de succes.

karym anonim succes

Cântăreţul a declarat că a fost luat pe nepregătite de succesul piesei, care a reuşit în două săptămâni de la lansare să adune aproape un milion de vizualizări pe YouTube.

„Sunt puţin şocat. Sincer, m-a luat pe nepregătite. Ştiam că ‘Anonim’ este o piesă foarte bună şi mă bucur că le-am putut demonstra asta şi tuturor celor care nu au crezut în mine. Ca în orice alt domeniu, e foarte greu până când ţi se recunosc meritele şi până când demonstrezi că meriţi aplauze. Asta poate să dureze mulţi ani şi să aducă multe nopţi nedormite. Totul se întâmplă la momentul potrivit. Sacrificiile făcute sunt multe şi nu toată lumea e pregătită să le facă, de aceea sunt puţini cei care reuşesc. Muzica înseamnă totul pentru mine. Am făcut multe sacrificii ca să ajung în punctul acesta şi nu regret nimic. În ciuda faptului că familia nu m-a susţinut în această nebunie a mea, am reuşit să ajung acolo unde mi-am dorit. Chiar dacă mi-am sacrificat viaţa personală, nu vreau să schimb nimic“, a spus Karym.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here