Kate Linn, artist la casa de discuri a Innei, cucereşte Turcia

Portofoliul Global Records, casa de discuri a Innei, se îmbogăţeşte cu încă un artist. Este vorba de Kate Linn, o tânără artistă româncă despre care se poate spune că norocul i-a surâs deja.

Kate LynnAflată la început de drum în cariera solo, a lansat single-ul “Zaynah”, iar piesa a cucerit Turcia din primele zile, astfel că după 2 luni, putem vorbi despre o adevărată performanţă.

Piesa este pe locul 6 în top 100 Shazam Turcia şi pe locul 9, 10 şi respectiv 12 pe cele mai importante radiouri naţionale din Turcia.

“Zaynah” a fost compusă de Kate Linn (Cătălina Ioana) împreună cu colega ei, Brianna (Bianca Niţă) de la Thrace Music şi Chris Thrace, care s-a ocupat de producţie cu Theodoros Popa.

Videoclipul piesei “Zaynah” a fost filmat în Bucureşti, regizor şi Director of Photography este Khaled Mokhtar, primul român câştigător al YouTube Music Awards, colaborator constant al INNEI, Antoniei şi Alexandrei Stan.

Kate Linn are 17 ani, este din Constanţa, studiază la liceul de muzică secţia canto clasic. Este pasionată de muzică, astfel că a început să cânte de la 6 ani, dar şi să joace în filme muzicale pentru copii alături de actori cunoscuţi precum Jean Constantin, Nae Lăzărescu. Ia lecţii de actorie şi de canto şi îşi doreşte ca după absolvirea liceului, să îşi continue studiile la Artele spectacolului de teatru.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here