Kate se pregătește din greu pentru admiterea la Conservatorul din București

Cel mai bun prieten al turiștilor de pe Valea Prahovei în această iarnă a fost soarele. Nicio zi de WinterKiss nu a trecut fără ca el să fi apărut măcar câteva clipe pe pârtia Clăbucet din Predeal.

Kate - WinterKiss

Pe lângă soare, un alt prieten foarte bun și-a făcut apariția la studioul unde Dan Fințescu își luase postul în primire încă de dimineață și se îndeletnicea grijuliu de buna-dispoziție a celor prezenți pe partie: Cabron. Aflat într-o scurtă vacanță la munte, rapperul a făcut o vizită surpriză în Predeal, unde s-a fotografiat alături de fanii săi care l-au reperat imediat și i-a povestit lui Dan despre pasiunea lui, fotbalul.

Invitata zilei de sâmbătă a fost Kate, aflată la începutul carierei, a cărei piesă, „Din vina ta”, se află de câteva săptămâni bune în playlistul Kiss FM. Kate a venit tocmai de la Galați pentru concertul pe care l-a susținut pe scena de lângă studioul WinterKiss. La 19 neîmpliniți încă, ea se pregătește din greu pentru bac, dar și pentru examenul de admitere la Conservatorul din București. Bineînțeles, pasiunea ei este muzica și are ganduri foarte mari în ceea ce privește propriul viitor în industria muzicală.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here