Katy Perry anunta ca este gravida prin intermediul celei mai recente piese lansate (VIDEO)

Katy Perry este însărcinată. Cântăreața a confirmat sarcina în cel mai recent videoclip, pentru piesa „Never Worn White”.

Cântăreața a făcut dezvăluirea prin intermediul materialelor vizuale care insotesc cea mai recentă melodie, single-ul principal al viitorului său album solo, al șaselea din cariera.

Videoclipul pentru „Never Worn White” se încheie cu Perry afișând burtica de gravida, confirmând speculațiile anterioare ale fanilor că își va anunța sarcina în acest fel. In nici 3 ore de la lansarea oficiala, videoclipul a strans peste jumatate de milion de vizualizari pe Youtube.

In varsta de 35 de ani, Katy Perry, logodita cu actorul Orlando Bloom, a vorbit despre sarcina ei pe Instagram Live, spunând fanilor ca videoclipul pentru „Never Wear White” este „ca o dezvăluire„.

Sunt încântată, suntem încântați și suntem bucuroși. Este probabil cel mai mare secret pe care am fost nevoită să îl păstrez. M-am gândit să vă spun în cel mai frumos mod, prin intermediul unei melodii„, a declarat Katy Perry.

Bebelușul care urmează să vină pe lume în vară, este cel de al doilea copil al lui Bloom. Actorul celebru pentru rolul din „Lord of the Rings” mai are un fiu, Flynn, în vârstă de 9 ani, cu fotomodelul Miranda Kerr.

Luna trecută, Perry a fost prezentata drept cel mai recent ambasador al „British Asian Trust” – organizatie caritabila sub patronajul prințului Charles, care lupta impotriva traficului de persoane. Explicându-și poziția într-o postare pe Instagram, Perry a explicat: „Mă voi concentra în primul rând pe a găsi soluții pentru a pune capăt traficului de copii”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here