Katy Perry poartă creații românești pe coperta noului single, „Chained to the rhythm“

Katy Perry este noua vedetă de la Hollywood care alege să poarte creații vestimentare realizate de branduri româneşti. Artista apare pe coperta noului său single, „Chained to the Rhythm“, în piese vestimentare din noua colecție Styland Crystal Rose, lansată în premieră pe piața internațională.

katy-perry-styland-2

Vedeta poartă un sacou, cămașă și eșarfă din satin în nuanță Crystal Rose. Sacoul este acoperit parțial de o haină de blană roz a brandului american Recess.

Katy Perry a publicat imaginea pe toate conturile sale de socializare, folosind-o ca și fotografie de profil pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube și ca și imagine principală pe website-ul său oficial și pe canalul său de Youtube.

Imaginea cu celebra artistă purtând creațiile vestimentare românești a devenit virală pe internet și este prezentă deja pe panouri publicitare în Statele Unite ale Americii și Marea Britanie.

Fotografia anunță cea mai așteptată lansare muzicală a acestei perioade, solista urmând să interpreteze, în premieră, noul single la ceremonia de decernare a Premiilor Grammy.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here