Kelly Rowland este însărcinată

Cântăreaţa Kelly Rowland, fostă membră a grupului Destiny’s Child, a confirmat marţi că este însărcinată cu primul său copil, informează contactmusic.com.

Kelly RowlandKelly Rowland a postat pe platforma Instagram o fotografie în care apar două perechi de pantofi sport Air Jordan, una pentru adulţi şi alta pentru bebeluşi. “O să fiu iute de picior ca tatăl meu” – este mesajul pe care cântăreaţa l-a publicat alături de fotografia respectivă.

Kelly Rowland, în vârstă de 33 de ani, a început o relaţie cu Tim Witherspoon, managerul ei, în 2011. Cei doi şi-au anunţat logodna în decembrie 2013. Kelly Rowland şi Tim Withersp s-au căsătorit în mai 2014, în Costa Rica, iar la nuntă a participat şi Beyonce, fostă membră a trupei Destiny’s Child, care a fost şi domnişoară de onoare, alături de sora ei, Solange Knowles.

Kelly Rowland, foarte discretă în discuţiile sale cu presa despre viaţa ei privată, a fost logodită în trecut cu jucătorul de fotbal american Roy Williams, de care s-a despărţit în ianuarie 2005.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here