Kempes, despre foștii colegi: „Întoarcem capul când ne întâlnim“

Ovidiu Ioncu ‘Kempes’, fost solist vocal al trupelor Cargo și Rezident Ex, a fost invitat miercuri, 26 februarie, în studioul Rock FM, pentru a vorbi despre proiectul pe care îl lansează. Artistul a anunţat un nou album în toamnă și a declarat că s-a mutat la București.

Ovidiu Ioncu KempesInvitatul a declarat că simte mândrie când se gândește la trecut. „Am reușit să ajung unde am vrut să ajung. Mi-a plăcut s cânt, îmi place și o să-mi placă întotdeauna”, a spus el.

Cristian Hrubaru l-a întebat pe artist în ce relații este cu foștii colegi de trupă de la Cargo sau de la Rezident Ex. „Vă salutați pe stradă dacă vă întâlniți?”, a întrebat realizatorul Rock FM. „Păi, ne-am întâlnit… adică ne vedem, dar întoarcem capul. Ceva în genul ăsta”, a mărturisit Kempes.

Kempes a povestit că inițiativa pentru colaborarea cu grupul Gothic a aparținut grupului din Petroșani. „Ei m-au căutat să mă întrebe dacă sunt de acord să facem o piesă împreună”, a spus el despre colaborarea care mai apoi s-a extins în cadrul unui proiect de durată.

Invitatul a mai declarat că s-a mutat definitiv în București, iar repetițiile se desfășoară tot în Capitală.

Ovidiu Ioncu Kempes a declarat că , împreună cu Gothic, va lansa un album care va conține nouă sau zece piese. „Am putea să scoatem albumul în primăvară, dar am zis că cel mai bine e să așteptăm până la începutul toamnei”, a afirmat acesta în direct la Rock FM.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here