Kempes, despre turneul de lansare a noului album: „Vom încerca să concertăm în toate capitalele de județ“

Ovidiu Ioncu ‘Kempes’ a fost vineri, 27 martie, invitatul lui Cristian Hrubaru în studioul Rock FM, unde le-a vorbit fanilor despre noul său album, ‘Regăsire’, scos împreună cu trupa Gothic.

Kempes Regasire - Rock FM

Kempes a povestit că a primit un demo de la membrii trupei Gothic, ulterior stabilind ca, în loc de o singură piesă, să scoată pe piață împreună un întreg album. „Am făcut-o pentru sufletul meu și pentru fani. Viața mea este să cânt pe scenă”, a mărturisit el.

Kempes a anunțat și datele următoarelor concerte, pe 17 aprilie, la Sala Polivalentă, iar în perioada 4-5 iunie va cânta în cadrul festivalului ‘I Am The Rocker’ de la Romexpo. „Acestea sunt sigure. Vor mai fi câteva până în toamnă. Vom încerca să luăm toate capitalele de județ”, a declarat el la Rock FM.

„La cinci piese de pe album textul l-a făcut Ștefan Dandu. Două piese am făcut cu Dinu Olărașu. Ultima piesă, ‘Umăr lângă umăr’, a fost cu Florin Chilian și îi mulțumesc că, până la urmă, a făcut textul”, a mai povestit invitatul lui Cristi Hrubaru.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here