Kim Kardashian şi Kanye West îşi petrec luna de miere „oficială“ în Mexic

Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West, care s-au căsătorit pe 24 mai la Florenţa, au plecat în Mexic, într-o lună de miere “oficială”, după ce au petrecut o minivacanţă în Irlanda şi Praga, imediat după nuntă.

Kim-Kardashian-si-Kanye-West luna de miere Mexic

Kim Kardashian şi Kanye West, care petrec luna de miere în satul mexican Punta Mita, fiind cazaţi într-o reşedinţă privată de pe plajă, au sărbătorit, de asemenea, ziua de naştere a rapperului, care a împlinit 37 de ani pe 8 iunie, informează contactmusic.com.

La începutul săptămânii, Kim Kardashian a publicat pe contul ei de pe platforma Instagram un mesaj de felicitare pentru soţul ei: “La mulţi ani soţului meu şi celui mai bun prieten din lume! Mi-ai schimbat viaţa mai mult decât crezi. Modul în care priveşti viaţa mă inspiră, te iubesc atât de mult!”.

După o relaţie care a început în urmă cu doi ani, Kim şi Kanye s-au căsătorit în faţa a 600 de invitaţi în cadrul unei ceremonii ce a avut loc pe 24 mai la Forte di Belvedere, în Florenţa. Kim Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here