Klyde a prezentat un cover al piesei „Only one“, aparţinând lui Kanye West

În ciuda controverselor care îl înconjoară, Kanye rămâne un artist de referinţă pentru industria muzicală contemporană, iar KLYDE consideră că americanul are o serie de calităţi care inspiră cariera oricărui artist.

Klyde“Kanye West este unul dintre artiştii pe care îi admir (chiar dacă nu sunt tot timpul de acord cu ce face şi spune) şi care mi se pare că tot timpul încearcă să facă ceva diferit şi revoluţionar, ceea ce sper să am şi eu şansa să fac”, a spus Klyde.

De ce a ales piesa “Only One” din galeria de hituri a lui Kanye West? “Am ales piesa “Only One” din diferite motive. Unul ar fi ca prin acest cântec spune povestea mamei lui care a murit şi felul în care a simţit că mama sa comunică prin el în momentul compoziţiei. Al doilea motiv este că am vrut să prezint o versiune diferită faţă de original, în care ascultătorii se pot axa mai mult pe versuri. Pentru fiecare poate avea altă semnificaţie”.

Cu acest cover, KLYDE dă startul unui sezon muzical plin de noi surprize pe care le-a pregătit cu atenţie în cursul acestei veri.

“Pe viitor doresc să cresc cât mai mult ca şi artist, atât vocal cât şi compoziţional, deoarece îmi place tot timpul să îmi compun piesele. Totodată, mi-ar plăcea să am şansa cândva să compun şi pentru alţi artişti. Vreau să lansez cât mai multe piese bune şi să am colaborări care să se bucure de succes, să fac ceva diferit care să rămână în atenţia publicului mult timp de acum înainte”, a declarat artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here