La doar o zi după înmormântarea tatălui său, Maria Nazaret s-a urcat pe scena „KIDSing“ şi a emoţionat publicul până la lacrimi

Maria Nazaret, o fetiţă în vârstă de 11 ani din Bicaz, a impresionat până la lacrimi publicul şi juriul în timpul audiţiilor „KIDSing” de la Piatra Neamţ.

Maria Nazaret KidSing

Maria s-a prezentat pe scenă ca un adevărat artist, interpretând piesa Rihannei, „Diamonds”, nelăsând să se vadă, în interpretarea ei, drama prin care trece. Cu cinci zile înainte de audiţii, tatăl ei murise, decesul survenind după o boală gravă, care îl ţintuise câteva luni pe patul de spital. La doar o zi după înmormântare, Maria a impresionat Juriul prin curajul şi stăpânirea de sine de care a dat dovadă.

„Am asistat la o adevărată lecţie de viaţă. Fetiţa asta m-a tulburat puternic. Maria a reacţionat ca un artist adevărat. Şi cântăreţii, şi actorii urcă pe scenă indiferent de ce li se întâmplă…” , a spus Dan Bordeianu, prezentatorul show-ului KIDSing. Impresionat de drama copilei, acesta şi-a stăpânit cu greu lacrimile.

„Maria este o fire puternică, este mult mai matură decât alţi copii de vârsta ei. Probabil că boala tatălui ei a învăţat-o ce este suferinţa şi asta a maturizat-o”, a spus mama fetiţei.

„N-o să vă vină să credeţi, dar în cele cinci zile care au trecut de la înmormântare şi până la audiţii, ea a fost cea care m-a îmbărbătat: ‘Mama, nu mai plânge! Eu sunt psihologul tău, acum… Ştii că tata suferea foarte mult! Ştii că în ultimele săptămâni, viaţa devenise un chin pentru el… Cred că acolo unde este acum îi este mult mai bine!’. Maria are şi ea momentele ei de tristeţe, dar trece peste ele, găseşte resurse să se remonteze”, a mai spus, printre lacrimi, mama copilei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here