La întoarcerea din vacanţă, Răzvan și Dani au primit cadou o melodie

Luni, 31 august, echipa „Neatza“ se întoarce din vacanță și aterizează fix la mare! Primele ediții ale emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani“, difuzate între 31 august și 4 septembrie, se vor desfășura în stațiunea Mamaia, pe plaja La Strada.

razvan, flavia, dani_Copyright Mihai Stetcu_Antena1

Cu invitați speciali, nisip, mare, soare, cafea pe plajă și multe povești strânse pe perioadă vacanței, echipa „Neatza“ e pregătită pentru noul sezon. „Cum noi suntem anapoda, în loc să încheiem un sezon la mare, alegem să-l deschidem, cu programul ‘Neatza pentru toţi’. În rest, am strâns multe lucruri de povestit, despre care o să vorbim pe 31 august, pe plajă, în Mamaia. Și, in plus, așteptăm toamna, ca să numărăm hiturile care s-au lansat în premieră la ‘Neatza’“, a spus Răzvan Simion.

Pentru că tot vorbesc de hituri, Răzvan şi Dani au fost aşteptaţi la întoarcerea din vacanţă cu o mega surpriză: un hit numai al lor. Delia, Horia Brenciu, Lidia Buble, Randi, Florin Ristei, Nadir, Ioana Anunţa (Jo), Maxim şi Uddi s-au strâns în studio şi, împreună cu Flick, cel care s-a ocupat de versuri, Flaviu Cicirean şi băieţii de la Brand Emotion, au compus o piesă pentru şi despre „Neatza cu Răzvan şi Dani“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here