La Next Star se decide câștigătorul finalei de popularitate

Finala de popularitate a show-ului “Next Star” va aduce joi, 5 mai, de la ora 20.30, în fața telespectatorilor Antenei 1, 11 copii cu aptitudini speciale pentru muzică, dans, acrobație și escaladă care vor intra în competiție pentru un premiu în valoare de 5.000 de euro.

Next Star

Câștigătorul finalei de popularitate al celui de-al șaselea sezon va fi ales de telespectatorii Antenei 1, care vor avea posibilitatea să-l voteze prin sms la 1272.

„Tânărul Julio Iglesias n-a câștigat nici un premiu la „Cerbul de Aur” și apoi a devenit vedetă mondială. De asta avem o ediție în care doar publicul decide. Ca să nu-l ratăm pe un eventual Julio Iglesias”, spune prezentatorul Dan Negru.

Pentru finala de popularitate, juriul format din Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL va avea doar un rol consultativ. Așadar, în finala de popularitate, telespectatorii îl vor revedea pe Alin (13 ani), din București, puștiul nevăzător care practică escalada sportivă. “Pentru finala aceasta, m-am cățărat pe stâncă, la munte”, spune Alin.

Vor veni la “Next Star” Luca (6 ani), din București, un puști care spune că se pricepe “la dans, saxofoane și clarinet” și care deține recordul de vizualizări pe youtube, în acest sezon, și Ana (9 ani), din Sibiu, o fetiță care nu a făcut nici o pregătire vocală, dar care cântă minunat muzică de operă.

Joi seara, în competiția pentru premiul de popularitate vor mai intra: Bianca (12 ani, Drăgășani), Alexia (12 ani, Reghin), Mario (10 ani, Oradea), Denisa (8 ani, București), Bianca Pană (10 ani, comuna Aluniș, jud Prahova), Daria (12 ani, Medgidia), Sofia (6 ani, Focșani) și Remi (13 ani, Corabia) care, cu momentele lor artistice, vor încerca să-i impresioneze pe toți cei aflați în fața micilor ecrane.

Pe parcursul show-ului, telespectatorii își vor putea vota preferatul la sms 1272, chiar și de mai multe ori de pe același număr de telefon.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here