La patru ani, Lidia Buble cânta în corul bisericii păstorite de tatăl ei

Lidia Buble, care va concura, din 14 februarie, alături de alți nouă artiști, în transforming-show-ul “Te cunosc de undeva!” cânta, încă de la vârsta de patru ani, în corul bisericii păstorite de tatăl său, la Deva.

lidia buble Copyright Mihai Stetcu__TCDU7_A1_20150115_1228

“De la patru ani, am cântat în corul bisericii. Și întotdeauna am fost fascinată de dirijori. La 17 ani, tata m-a lăsat să dirijez un cor de copii. Și am fost foarte fericită. Acum, nu prea mai apuc să ajung la biserică, din păcate. Dar, în vacanțe, când merg la ai mei, mă duc cât pot de des la biserică”, povestește Lidia.

La încheierea școlii, Lidia spune că s-a angajat ca bonă. “Am fost bonă un an de zile, am avut grijă de o fetiță, de la două-trei zile până a făcut un an. Apoi, am lucrat ca manager de vânzări auto. Ulterior, m-am lansat în muzică. Am apărut, acum aproximativ un an de zile cu piesa “Kamelia”, alături de Adi Sână, apoi am lansat single-ul meu, “Noi simțim la fel”. Am plecat de acolo, de jos…”, mai spune ea.

Lidia a primit cu mare bucurie propunerea de a participa la „Te cunosc de undeva!”. “Îmi doream din suflet să vin la acest show. Și mă bucur că mi s-a împlinit dorința. Foarte mult mi-au plăcut, sezonul trecut, Jorge, Maria Buză și Ristei. Au fost și foarte amuzanți”, a continuat ea.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here