La Predeal, Mandinga i-a făcut pe turiști să danseze pe muzică latino în clăpari

Ultima zi de vacanță școlară a însemnat și ultima din cele 15 zile consecutive de WinterKiss pentru Dan Fințescu. O zi care a fost înnorată, dar în care zăpada cea mult așteptată s-a încăpățânat să nu trimită nici macar un fulg pe pârtia Clăbucet.

MandingaDistracție însă a fost cât cuprinde. Asta pentru că Dan Fințescu i-a avut invitați pe cei de la Mandinga, care n-au venit singuri, ci l-au luat și pe Glance cu ei, dat fiind faptul că este prezent pe cel mai nou single al lor, „Cinema”.

Elena și colegii de trupă și-au făcut apariția devreme în Predeal, pentru a avea timp să-și pregătească mini-concertul care a avut loc pe scena WinterKiss. Cum au apărut la studio, cei prezenți pe pârtie s-au înghesuit să facă poze cu ei, împărțindu-se în două tabere: fetele i-au preferat pe băieții din trupă, în timp ce domnii au stat la coadă pentru o fotografie cu Elena.

Concertul lor a adunat, ca de obicei, toată lumea de pe pârtie. S-a dansat pe muzică latino în clăpari, iar publicul a cântat cu plăcere împreună cu Elena refrenele hiturilor arhi-cunoscute.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here