Lady Gaga, desemnată „Femeia anului“ de către Billboard

Interpreta pop Lady Gaga va primi în cadrul ceremoniei distincțiilor Billboard premiul ‘Femeia Anului’ pentru proiectele sale din industria de divertisment și pentru impactul pozitiv al tuturor eforturilor sale asupra chestiunilor de interes social, relatează Agerpres.

lady gaga femeia anului billboard

‘Billboard Woman of the Year’ va fi acordat în acest an artistei Lady Gaga, pe numele său real Stefani Germanotta, într-o ediție specială a ‘Women in Music’ care va fi difuzată pentru prima dată pe micul ecran în cei zece ani de la instituirea premiilor. Ceremonia, care va avea loc la 11 decembrie la Cipriani Midtown din New York, va fi difuzată de rețeaua de televiziune Lifetime la 18 decembrie.

Imediat după aflarea veștii, Lady Gaga a postat un mesaj pe contul său de pe rețeaua Twitter, în care a transmis mulțumirile sale. ‘Nu pot să cred că Billboard m-a desemnat Femeia Anului, vă mulțumesc foarte mult’, a scris Lady Gaga.

‘Lady Gaga este o artistă extraordinară, reprezentativă prin determinare, curaj și îndrăzneală’, a declarat vicepreședinta rețelei Lifetime, Liz Gateley.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here