Lady Gaga va interpreta un personaj negativ în noul sezon „American Horror Story“

Celebra cântăreață de muzică Pop și R&B Lady Gaga va interpreta un personaj negativ în următorul sezon al seriei televizate ‘American Horror Story: Hotel’, produs de rețeaua de cablu FX, scrie UPI.com.

lady-gaga american horror story

Regizorul seriei Ryan Murphy a făcut public, duminică, în cadrul galei Comic Con din San Diego, anunțul privind colaborarea cu celebra cântăreață, menționând că Lady Gaga este foarte cooperantă și incredibil de amuzantă.

‘Când colaborezi cu cineva ca Lady Gaga, de fapt te înscrii într-un demers care este mai mare decât viața însăși … O parte din rolul său implică modelingul și atunci, ca regizor, vrei ca Lady Gaga să arate într-un anume fel. Au venit designeri inclusiv de la tâmplărie’, a declarat Ryan Murphy.

Regizorul Ryan Murphy a fost însoțit la evenimentul Comic Con din San Diego de o parte a membrilor echipei de producție, printre care actorii Sarah Paulson și Evan Peters, și a confirmat că noul sezon va avea legătură cu celelalte desfășurate până în prezent, iar personajul jucat de Lady Gaga va fi implicat într-un triunghi amoros cu personajele interpretate de Finn Wittrock și Matt Bomer, notează Agerpres.

‘American Horror Story’ a avut premiera în 2011, urmând ca în octombrie acest an să înceapă cel de-al cincilea sezon al seriei televizate produsă de rețeaua FX.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here