LaLa Band pleacă într-un nou turneu naţional

Trupa-fenomen LaLa Band porneşte în această lună în cel de-al patrulea turneu naţional, „LaLa Love Forever“.

Afis LALA LOVE FOREVER

Criss şi Vlad, Alina şi Dorian, Sore, Rapha, Alexia, Dima, Ana, Levent, Gabi şi noul membru LaLa Band, Alex, vor lua din nou cu asalt sălile de concert din toată ţara, promiţând show-uri de zile mari în acelaşi stil LaLa cu care şi-au obişnuit deja fanii.

Evenimentul care deschide marele turneu va avea loc la Piatra Neamţ, pe 24 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19:30. A doua zi, fanii ieşeni au şansa să-şi vadă live idolii, într-un spectacol de excepţie ce va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 19:30.

„De-abia aşteptam să ne întâlnim cu fanii, vom trăi împreună momente pline de iubire şi energie LaLa. Vă pupăm şi vă iubim“, au spus Criss şi Vlad.

Până la cele două concerte din 24 şi 25 septembrie, fanii LaLa Band îşi pot vedea favoriţii în cadrul unor showuri de excepţie, la Romanian Music Awards, pe 14 septembrie, la Brasov, şi la Media Music Awards, pe 19 septembrie, la Sibiu.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălilor de spectacole şi online pe www.vandbilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, precum şi în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi în magazinele Germanos.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here