LaLa Band susţine un super concert pe 9 septembrie, la Bucureşti

Patru dintre cei mai îndrăgiţi membri ai trupei Lala Band părăsesc distracţia de pe litoral în ultima săptămână din vacanţă, şi îşi dau întâlnire cu fanii din Bucureşti pentru cel mai fierbinte concert estival.

Trupa Lala Band

Pe 9 septembrie la Cinema Patria, admiratorii înfocaţi ai celebrului grup Lala Band vor putea cânta şi îşi vor putea aplauda la scenă deschisă artiştii favoriţi.

Adoraţi de public pentru proiectele muzicale individuale de succes, Criss şi Vlad alias ONE, Dorian Popa şi Alina Eremia, sunt decişi să nu îşi dezamăgească fanii nici de această dată, şi să le răsplătească fidelitate cu un show incendiar în ritmul mega hit-urilor acestui sezon estival. Melodiile care ocupă cele mai înalte poziţii în preferinţele adolescenţilor vor răsuna pe scena cinematografului Patria începând cu orele 19:00.

Biletele pentru concertul din data de 9 septembrie au fost puse în vânzare şi pot fi achiztionate de la standul Vreau Bilet din unirea Shopping Center etaj 2, de la casa de bilete a cinematografului Patria şi online prin www.vreaubilet.ro. Preţurile acestora variază în funcţie de categoria de preţ după cum urmează:

VIP Parter: 100 lei
Categoria 1 Parter: 75 lei
Categoria 1 Loje: 75 lei
Categoria 2 Balcon: 50 lei

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here