Lara Fabian va străluci într-un nou concert pe scena Sălii Polivalente din Craiova

Lara Fabian, celebra cântăreaţă de origine belgiană, a declarat de nenumărate ori că iubeşte România şi că reveni cu bucurie ori de câte ori va avea prilejul, ştiind că, numai în acest fel, va putea împlini visul fanilor săi.

Poster Lara FabianDupă cele două reprezentaţii sold-out susţinute în luna aprilie la Cluj-Napoca şi Bucureşti, Lara Fabian a ales o nouă destinaţie: Craiova. Această decizie a fost luată ca urmare a mesajelor şi cererilor numeroase primite din partea admiratorilor din Bănie, iar data de desfăşurare a evenimentului a fost aleasă cu atenţie, tocmai din dorinţa de a le oferi tuturor un cadou muzical preţios cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Prin urmare, mii de oameni din Craiova au motiv de bucurie, căci frumoasa Lara Fabian va susţine un concert grandios, în data de 11 decembrie, la Sala Polivalentă, de la ora 19.30. Pe parcursul celui mai aşteptat eveniment concertistic local, spectatorii vor putea fi martorii unor momente muzicale surpriză, o vor putea acompania pe îndrăgita artistă în celebrele interpretări ale melodiilor “Je T’aime” sau ”Adagio” şi, în acelaşi timp, vor putea continua tradiţia, ridicând în aer mii de luminiţe calde sau inimi tipărite cu mesaje de admiraţie.

Cei care îşi doresc să o asculte live pe Lara Fabian îşi pot procura biletele atât online, de pe bilete.ro, cât şi de la punctele de vânzare din magazinele Inmedio, oficiile Poştei Române şi magazinele Germanos. Preţurile biletelor variază în funcţie de categorie de loc, astfel: VIP – 395 lei, Categoria 1 – 299 lei, Categoria 2 – 260 lei, Categoria 3 – 195 lei şi Categoria 4 – 150 lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here