Laura Cosoi, fană declarată a lui Vitas

Vitas, „vocea de diamant” care va cânta pe 7 aprilie la Sala Palatului din Bucureşti, este nelipsit de la nunţile din familia Laurei Cosoi prin muzica lui.

Laura Cosoi

„Şi eu, şi cei din familia mea iubim muzica lui Vitas! Suntem fanii lui de ani de zile şi mi s-a părut normal ca într-un moment unic, la nunta mea, toată lumea să se bucure de vocea acestui cântăreţ remarcabil. Aşa că, imediat după valsul miresei, am dansat cu tatăl meu, iar apoi cu socrul meu pe muzica din Opera 2 a lui Vitas. A fost un moment foarte emoţionant! Până la urmă, toată lumea a dansat cu toată lumea pe această melodie!”, a dezvăluit Laura Cosoi.

Mai mult, actriţa a mărturist că şi sora ei, Alina, a dansat pe muzica din „Opera 2” la nunta sa. „A devenit o tradiţie de familie să dansăm pe muzica lui Vitas la nunţile noastre! Sper ca şi cei mici să o ducă mai departe!”, glumeşte Laura Cosoi.

Spectacolul pe care Vitas îl va susţine pe scena Sălii Palatului pe 7 aprilie şi la care actriţa a mărturisit că şi-a luat deja bilet, „History of My Love. 15 Years with You”, face parte dintr-un amplu turneu internaţional, cu care „Vocea de diamante” va merge în săli de spectacole de pe 3 continente. Cele mai reprezentative hituri ale cântăreţului şi cele care i-au adus popularitatea în întreaga lume vor putea fi ascultate şi în show-ul de la Bucureşti.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here