Laura Lavric: „Sora mea m-a invidiat de când eram mici“

Pe 28 noiembrie, de la ora 22.30, Laura Lavric vorbește deschis în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” despre conflictele pe care le-a tot avut cu diferiți membri ai familiei.

Laura Lavric

„Sora mea m-a invidiat de când eram mici pentru că a văzut că primesc mai multă atenție decât ea și că sunt mai talentată. Eu am ajutat-o foarte mult, iar ea a zis că am făcut prostituție în America. Justiția e pentru toată lumea. Dacă trebuie, o să ajungem în instanță și o să ne rezolvăm problemele acolo. Nu are nicio dovadă pentru acuzațiile pe care mi le aduce”, declară solista de muzică populară.

Laura Lavric va dezvălui şi reproșurile pe care i le făcea fostul soț. „Mi-a spus că ce mare artistă sunt eu. Atunci m-am rugat la Dumnezeu să vină ziua în care o să plângă el în locul meu și ziua aia a venit. M-a amenințat că mă bagă în pușcărie pentru că a zis că i-am furat din casă. Eu am luat din casă lucruri care îmi aparțineau, lucruri muncite de mine. El stătea două ore la Filarmonică, venea acasă și se culca”, mai spune artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here