luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRILaurenţiu Reghecampf, invitat în ediţia specială a emisiunii „Next Star“

Laurenţiu Reghecampf, invitat în ediţia specială a emisiunii „Next Star“

În ediţia specială de Paşte, la „Next Star”, cele mai mari vedete şi cei mai talentaţi copii cu suflet mare au venit să-i ajute pe care cu care soarta nu a fost atât de blândă.

Dan Negru si Reghecampf

În ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1, Laurenţiu Reghecampf se numără printre persoanele care sunt întotdeauna alături de Dan Negru în serile speciale în care minunile au loc pe scena show-ului cu talente.

„Reghecampf a părăsit Steaua cu câteva ore înainte semifinalei cu Dinamo. Sună a bombă de presă, dar de fiecare dată când l-am rugat pe Reghe să vină să-i ajute şi să-i susţină pe copii, a făcut-o. L-am sunat zilele trecute rugându-l să vină la filmarea Next Star de Paşte cu toate că ştiam că e în cantonament cu echipa. A acceptat fără să stea pe gânduri. Cred că asta e menirea sportului, să construiască mentalităţi şi caractere, nu vedete!”, spune vedeta Antenei 1.

Laurenţiu Reghecampf mărturiseşte că fiecare apel de la Dan Negru este o bucurie pentru că îi face o mare plăcere să ajute copiii care au nevoie de sprijin: „Sunt întotdeauna alături de copii. Nu suport să-i văd că suferă”, mărturiseşte Reghe. Antrenorul a făcut posibil primul pas de care Alex are nevoie pentru a putea merge din nou.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.