Led Zeppelin își reeditează albumul „Physical Graffiti“ într-o ediție de lux

Trupa britanică Led Zeppelin marchează 40 de ani de la lansarea albumului său “Physical Graffiti” cu o reeditare de lux a acestuia, modernizată și masterizată de chitaristul Jimmy Page, fostul lider al grupului, informează EFE.

Led Zeppelin

Această nouă ediție de lux al celui de-al șaselea album al trupei va apărea pe piață la aceeași dată la care a fost lansat originalul în 1075 — 24 februarie, potrivit unui comunicat al companiei discografice Warner.

Albumul reeditat conține un disc extra cu șapte piese inedite între care se numără și prima versiune a ‘Trampled Under Foot’ intitulată ‘Brandy & Coke’, sau variante brute ale unor cântece precum ‘In My Time Of Dying’ y ‘Houses Of The Holy’.

Trupa britanică va oferi fanilor săi oportunitatea de a asculta piese dintr-o perspectivă inedită, cu înregistrări realizate în studiourile Sunset Sound (SUA) ale unor piese ca ‘Boogie With Stu’ și ‘Driving Through Kashmir,’ sau o versiune orchestrală de opt minute a hitului lor ‘Kashmir’.

‘Physical Graffiti’ va fi pus în vânzare în diferite formate 3CD, 3LP și o cutie de lux care conține un album de 96 de pagini cu fotografii nemaivăzute până acum.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here