Leo Iorga va fi operat pentru extirparea unei tumori cerebrale

Leo Iorga, unul dintre cei mai cunoscuţi solişti rock din România, va fi operat, pe 9 mai, pentru extirparea unei tumori cerebrale, a anunţat muzicianul Adrian Ordean, pe contul său de pe Facebook.

Leo Iorga“Colegul şi prietenul meu Leo Iorga trebuie să se supună unei operaţii în regim de urgenţă pe data de 9 mai 2014. Operaţia are ca scop extirparea unei tumori cerebrale”, a scris Adrian Ordean. El a precizat că Leo Iorga mai are nevoie de 8.000 de euro pentru această intervenţie chirurgicală. Totodată, pe Facebook a fost creată pagina “Alături de Leo Iorga”, pe care a fost lansată o campanie de strângere de fonduri pentru Leo Iorga.

“Leo Iorga, unul dintre cei mai iubiţi solişti rock de la noi, are nevoie de ajutorul nostru – al colegilor, al prietenilor, al fanilor, al oamenilor cu suflet. După ce în urmă cu trei ani a învins cancerul la plămân, revenindu-şi destul de repede după intervenţia chirurgicală la care a fost supus – graţie unei echipe de medici profesionişti – acum Leo se confruntă din nou cu această boală. Trebuie să fie operat urgent, în 9 mai 2014, pentru a i se extirpa o tumoră pe creier”, se spune pe pagina “Alături de Leo Iorga”. Pe aceeaşi pagină de Facebook a fost postat şi un cont în care cei interesaţi pot face donaţii.

Leo Iorga va fi operat pe 9 mai la Spitalul Monza – Brain Institute din Bucureşti, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiaţi ai artistului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here