Leontina Văduva şi Alessandro Safina, interviuri în exclusivitate la „Arte, carte şi capricii“

Joi, 7 aprilie, de la ora 21.00, Liana Stanciu vă dă întâlnire la o nouă ediţie a emisiunii „Arte, carte şi capricii“, în care invitata sa specială este soprana Leontina Văduva.

Liana Stanciu si Safina

Este una dintre cele mai respectate artiste lirice soprana, care şi-a croit singură drumul în muzică. A pornit din România că fiica mai mare a cântareţei de muzică populară Maria Ciobanu, dar cariera sa internaţională a purtat-o pretutindeni în lume.

Anul acesta împlineşte treizeci de ani de glorie şi de măiestrie artistică. În prezent, locuieşte la Paris, este căsătorită cu un profesor american şi au împreună un băiat de treisprezece ani care învaţă în România.

O altă surpriză a acestei ediţii este interviul în exclusivitate cu unul dintre cei mai apreciaţi tenori italieni care s-a decis să se mute în România. Este vorba de Alessandro Safina care mărturiseşte la „Arte, carte şi capricii“ despre cum a trecut de la operă la pop, de ce vrea să se mute în România şi ce îi aşteaptă pe spectatori la concertul său de săptămâna viitoare de la Bucureşti.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here