Les Elephants Bizarres şi Roa vor concerta la Burgerfest 2016

Aventura burgerilor continuă și în 2016, cu cea de-a doua ediție Burgerfest, ce va va avea loc între 13 și 15 mai, în București, la Verde Stop, zona Barbu Văcărescu (locație conexă fostului spațiu de evenimente Zone Arena).

Les Elephants BizarresPe scena Burgerfest vor urca ROA (Rise Of Artificial), Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks, Jurjak, Basska și Temple Invisible.

În plus, pe tot parcursul festivalului, muzica de ambianță va fi asigurată de trei dintre cei mai în vogă DJ ai momentului: NotSoCommonDJ, The Basstard și Bully.

Programul concertelor, pe zile, este următorul:

13 mai:
Temple Invisible
The Mono Jacks

14 mai:
Jurjak
Les Elephants Bizarres

15 mai:
Basska
ROA

După ce anul trecut am stabilit că burgerul este mult mai mult decât un produs fast food și l-am degustat în varianta home-made, cu ingrediente de calitate și rețete surprinzătoare, anul acesta reluăm aventura căutării celui mai bun burger, într-o ediție Burgerfest mai mare și mai gustoasă.

Burgerfest 2016 va însemna peste 50 de sortimente de burgeri, gătiți de cele 17 restaurante participante, multe ore de relaxare la iarbă verde, dar și șase concerte, cu cei mai îndrăgiți artiști ai momentului.

Accesul la Burgerfest se face pe bază de bilet, prețul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de festival. Biletele se vor pune în vânzare în Rețelele Eventim.ro și IaBilet.ro. Organizatorii pun la dispoziția publicului și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 5 mai, abonamentele vor avea prețul de 29 de lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here